01 August 2016

Raya Lagi

Hai semua.

Sepanjang minggu lepas kami letih sangat sebab kena buat persiapan untuk Jamuan Hari Raya kat tempat kerja aku yang dibuat pada hari Jumaat lepas. Kami yang student intern ni cuma mampu tolong mana yang patut ja la, tolong hias, tolong potong bawang, tolong basuh pinggan, kerja-kerja macam ni lah yang kami mampu tolong. Bab masak-memasak tu, akak-akak kat sini yang handle, jadi kami tak join lah yang ni, bantu sediakan bahan ja. Makanan semua perghhh terbaiklah. Memang sedap sangat-sangat. Prop pun cantik.

Bergambar dengan Cik Ma the sweet lady dan Jazam the cameraman
Tunggu turn nak ambil gambar
Ni la bebudak intern kat sini, 10 kuntum semuanya
Bergambar dengan sebahagian staf TS3 termasuk TP Dr. Haslina (berdiri, 2 dari kiri)
Gambar lagi. Freestyle.
Balik kampung..hohoho..balik kampung..hati girang..
Sapa tau apa nama ketupat-ketupat ni?
Menunggu seseorang mengisi tempat di sebelah. XD
Letih seminggu buat persiapan raya, hujung minggu kami tak ke mana pun, cuma pi cari kasut kat IOI Mall sambil jalan-jalan pusing tempat tu. Ni bukanlah first time kami mai sini, cuma saja malas nak pi jauh-jauh setakat nak beli kasut kan. Dapatlah sorang 2 pasang haha, sebab ada offer ‘buy one free one’.

Kasut oh kasut
Minggu ni tak pasti lagi nak keluar ka tak sebab lecturer visit minggu depan, jadi nak la buat persiapan sikit. Tapi hari tu ada ajak kawan-kawan intern keluaq, kak Leha pun ada ajak pi rumah dia. Hmm, tengoklah macam mana nanti.

No comments:

Post a Comment